skip to Main Content

Spectaculaire liveshows: avondvullend programma!

Op 2 november 2019 wordt “Theater in Het Klavier” wederom omgetoverd tot een Crazy Theater.

De Grote Zaal van Het Klavier staat volledig in het teken van Pianos4Pardoes! In het Crazy Theater vinden de spectaculaire shows plaats van de Crazy Piano’s. Bij Anton en het terras zal in het teken staan van een super relaxte sfeer met als support act Dr. Feelgood Live!

logo klavier
logo-crazy-pianos

Main act in Het Crazy Theater: Crazy Pianos

De beroemde “Crazy Pianos” all the way from Scheveningen weten als geen ander hoe ze een zaal op zijn kop kunnen zetten. De zingende, swingende, uitdagende, humoristische muzikanten op de drum, saxofoon en natuurlijk de brandweerrode piano’s maken er een muzikale rollercoaster van!

Speciaal voor voor ons spelen zij de aller- aller- allergrootste hits. Een spectaculaire show waarbij stilstaan echt onmogelijk is. Een muzikaal hoogstandje geschikt voor jong en oud, als je maar van muziek houdt!

Tijdens de breaks: DJ RMS

Support act in Bij Anton: Dr. Feelgood Live!

Dit jaar gaat de band Dr. Feelgoed Live als support Act weer op herhaling in Bij Anton, het bargedeelte van Het Klavier. Dr. Feelgood: Een kwartet muziekvrienden die ervoor kiezen om muziek te maken in zijn meest zuivere vorm: terug naar de basis: akoestisch en dat betekent…. het pure muziekgevoel gecombineerd met een hoog feest en festival gehalte!

Het brede repertoire is zo samengesteld dat je als luisteraar altijd wel ergens een gegarandeerde ‘Oh ja!!’ ervaring beleeft.

Vanaf de sixties, vliegend door de seventies naar de hits van nu. Van de Beatles naar Doe Maar en van Elvis naar André Hazes! Kortom, popklassiekers die ‘uitgekleed’ en in akoestische vorm weer onvergetelijk worden gemaakt.

Samen met de relaxte sfeer in Bij Anton en op het terras, een echte foodtruck met lekker festivalhapjes, speciaal bieren van de tap, leuke verlichting een plak waar je even op adem kunt komen van het spektakel van het Crazy Theater.

Tijdens de breaks en na de show: DJ bij Anton


Evenement

Locatie

Koop een ticket