skip to Main Content

Waar we het allemaal voor doen: Villa Pardoes!

Rotary Loon op Zand organiseert, zonder winstoogmerk en geheel met vrijwilligers, onder de naam RTRY Events dit charity event. We hebben maar één doel: zoveel mogelijk geld inzamelen om 3 maanden lang de Regenboog vakantiewoning van Villa Pardoes volledig sponsoren!

Dit betekent dat we samen met jou maar liefst 12 gezinnen kunnen helpen. Wat zou dat fantastisch zijn! Help jij mee? Boek vandaag nog je ticket voor Pianos 4 Pardoes. Bekijk de Regenboogvakantiewoning hieronder in 360 graden.

Wil je als bedrijf dit charity event sponsoren? Kijk dan hier of neem contact op met ons.

Villa Pardoes 3
Villa-Pardoes-logo-cropped

Over Villa Pardoes

Sprookjesachtig vakantieverblijf, spierpijn van het lachen, vrienden voor het leven, even geen gedokter, een weekje onbekommerd genieten, tranen van geluk…. Villa Pardoes biedt heel veel.

Vier woorden vatten alles treffend samen: daar vergeet je alles!

Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom de Picknick Plaats. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen, soms tot laat in de avond.

Organisatie Pianos 4 Pardoes: Rotary Loon op Zand

Rotary Loon op Zand organiseert Pianos 4 Pardoes met als doel om zoveel mogelijk gezinnen een verblijf te kunnen bieden in Villa Pardoes! 

Rotaryclub Loon op Zand is een vlotte club van ca. 30 ondernemende vrienden die samen voor dienstbaarheid aan de maatschappij en actief bijdragen aan de verbetering van de samenleving staan. Wij combineren dit met vriendschap en plezier. Rotary Loon op Zand organiseert elk jaar activiteiten waarmee geld wordt bijeengebracht voor organisaties die dit goed kunnen gebruiken. Dit jaar pakken we het groots aan met dit spectaculaire event!

rotary loon op zand

Bekijk hier de Regenboogkamer in 360 graden!


Evenement

Locatie

Koop een ticket