skip to Main Content

Loterij & veiling 

Dat we er samen een spectaculaire, gezellige avond van gaan maken staat vast! Maar wist je ook dat we ook een veiling in aanloop naar het evenement en een loterij op de avond zelf organiseren? 

De kleine en grote loterijprijzen zijn beschikbaar gesteld door partners, lokale ondernemers en onze sponsoren.

De Loterij

De loterij vindt op de avond zelf plaats. Er worden op de avond lootjes verkocht waarmee leuke, lekkere en feestelijke prijzen gewonnen kunnen worden. De prijs per lot is € 2,50 en uiteraard gaat deze opbrengst in het geheel naar het goede doel!

Bank

De veiling

Eenmaal andermaal…..bied op ultiem comfort voor uw achterwerk met Villa Pardoes bank!

Breng een bod uit op deze bonte Chesterfield bank en geef daarmee gezinnen van Villa Pardoes een kleurrijke belevenis. Een waanzinnig meubelstuk voor uw entree, ontvangsthal of wachtruimte.

Bieden vanaf 3.000 euro.

Pianos4Pardoes veilt speciaal voor Villa Pardoes een schitterende chesterfield-bank. Door een bod uit te brengen steunt u de gezinnen van Villa Pardoes met een weekend of midweek vol belevenis in een van de vakantiewoningen bij de Efteling.

Doet u internationaal zaken met uw bedrijf, hoe passend is dan dit meubelstuk. Een bank met een boodschap. Zo weten uw klanten en medewerkers dat maatschappelijk ondernemen ook ruimte heeft in uw bedrijfsstrategie.. Een bank met een boodschap voor uw relaties.

Deze Chesterfield bank is een limited edition met wereldvlaggen. Er zijn er slechts 10 van in de wereld.


Evenement

Locatie

Koop een ticket