skip to Main Content

Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind! Extra bijdrage! 

Villa Pardoes is een doel wat NSGK een heel warm hart toe draagt, vandaar dat ook zij ons “Pianos4Pardoes Charity Event” volledig steunen! De bijdrage die zij doen is afhankelijk is van het resultaat dat we met z’n allen behalen. Hoe meer geld we verzamelen hoe meer NSGK bijlegt om er nóg een groter succes van te maken!

Over NSGK

Een samenleving waarin kinderen en jongeren met en zonder handicap vanzelfsprekend sámen leven – dat is het ideaal van NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.

In Nederland zijn veel drempels waardoor kinderen en jongeren met een handicap níet gewoon kunnen meedoen. Daardoor staan zij vaak aan de zijlijn. Veel kinderen met een handicap gaan bijvoorbeeld naar aparte scholen. Of ze gaan helemaal niet naar school. De speeltuin in de buurt is voor hen vaak niet toegankelijk, evenmin als de sportclub, een vakantiebestemming of de arbeidsmarkt.

Met de projecten die we ondersteunen helpen wij kinderen en jongeren met een handicap om de drempels uit de weg te ruimen. We maken de samenleving toegankelijker, versterken het zelfvertrouwen van kinderen en jongeren, en dragen bij aan een positieve beeldvorming.

NSGK steunt jaarlijks meer dan tienduizend kinderen en jongeren met een handicap.

nsgk300

Evenement

Locatie

Koop een ticket