skip to Main Content

Steun ons goede doel! Villa Pardoes

Op zaterdag 2 november 2019 organiseert Rotary Loon op Zand voor de 3e keer Pianos4Pardoes met als goed doel Villa Pardoes.

Het event zal plaatsvinden in Theater in Het Klavier in Kaatsheuvel. De gehele opbrengst van deze avond wordt ingezet om een huis, het “Regenbooghuis”, van Villa Pardoes voor diverse gezinnen te adopteren en te faciliteren gedurende een periode van 3 maanden.

Om deze charity avond in alle opzichten onvergetelijk te maken zijn wij op zoek naar partners en sponsoren. Wij bieden je diverse manieren om deze sponsoring in te vullen, kijk snel hier onder naar onze 4 sponsorpakketten.

Een ideale gelegenheid om je relaties uit te nodigen!

Als mooie afsluiting van 2019? Samen met je klanten of je medewerkers? Je personeelsfeest bij ons plaats laten vinden? Volop mogelijkheden om deze avond samen met collega’s, vrienden of relaties optimaal te beleven.

De sponsorbijeenkomst gaat vooraf aan de feestavond. De inhoud staat in het teken van het elkaar ontmoeten in een leuke festivalsfeer met heerlijke fingerfood gerechtjes, drankjes en lekkere muziek. Natuurlijk wordt je ontvangen met een heerlijke bubbel, heb je een eigen sponsortafel en zijn eten, drinken en de garderobe inclusief. De sponsorbijeenkomst is van 17.30 uur tot 20.00 uur, na deze tijd barst de feestavond los en zijn alle dranken alleen te verkrijgen middels consumptiemunten.

Help je ons mee?

Team RTRY Events / Rotary Loon op Zand

Pianos 4 Pardoes sponsorpakketten

Neem contact op over sponsoring!

  • Upload hier je logo (max. 25mb / jpeg of png formaat)
  • Toegestane bestandstypen: jpgpng, Max. bestandsgrootte: 25 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Evenement

Locatie

Koop een ticket